VESTI

KUPOVINOM 530 VOZILA SA OZNAKOM "GARANTOVANO PROIZVEDENO U FRANCUSKOJ"

3min
KUPOVINOM 530 VOZILA SA OZNAKOM "GARANTOVANO PROIZVEDENO U FRANCUSKOJ"

Renault Trucks je nedavno uručio ključeve prvih 100, od ukupno 530 vozila, sa oznakom "Garantovano proizvedeno u Francuskoj" kompaniji Norbert Dentressangle. Nakon testiranja sprovedenih u realnim radnim uslovima, vodeća evropska transportna i logistička kompanija bila je impresionirana tehničkim kvalitetima vozila, činjenicom da su proizvedena u Francuskoj i ekološkim karakteristikama motora DTI Euro VI. Modeli svih vozila su Renault Trucks D i Renault Trucks T, koji nosi titulu Međunarodnog kamiona za 2015 godinu.

Norbert Dentressangle, vodeća evropska transportna i logistička kompanija sa najvećim voznim parkom u Evropi, još jednom je potvrdila svoje poverenje u Renault Trucks, poručivši 530 vozila iz nove serije za nekoliko svojih evropskih filijala. Veći deo porudžbine čine vozila iz serije T, koja će se koristiti za prevoz u regionalnom, nacionalnom i međunarodnom saobraćaju. Poručeno je i 100 vozila iz serije D za distribuciju robe.

Nakon višemesečnog testiranja vozila u realnim radnim uslovima, činjenica da su ovo jedina vozila sa oznakom "Garantovano proizvedeno u Francuskoj" (jedini postojeći sertifikat koji potvrđuje francusko poreklo), bila je odlučujuća za kompaniju Norbert Dentressangle. Tokom ceremonije svečanog uručenja, održane u sedištu kompanije Renault Trucks u Sen Prijestu (69), Erve Monžoten /Hervé Montjotin/, izvršni direktor kompanije Norbert Dentressangle, objasnio je zašto je doneo ovakvu odluku: „Isporuka nove Renault Trucks Euro VI serije za mene predstavlja priliku da podsetim javnost da Norbert Dentressangle i dalje ulaže u transportne aktivnosti kojima se bavi već dugi niz godina. Kamioni koje koristimo za nas su od vitalnog značaja, jer nam omogućavaju da ispunimo obaveze prema našim klijentima vezane za kvalitet, zatim obaveze prema našim vozačima vezane za udobnost i bezbednost i konačno, obaveze u vezi sa zaštitom životne sredine, koje ispunjavamo koristeći ekonomične motore koji ne zagađuju okolinu. Osim toga, ponosni smo što širom Evrope možemo da promovišemo oznaku ’Garantovano proizvedeno u Francuskoj’, koju nosi proizvod napravljen upravo u onom delu Francuske gde je i naše sedište."

U svom obraćanju, Bruno Blin, predsednik kompanije Renault Trucks je naglasio: "Drago mi je što Norbert Dentressangle, francuska kompanija sa međunarodnom reputacijom, prepoznaje kvalitet vozila Renault Trucks T, proglašenog za Međunarodni kamion godine 2015. i podržava francusku proizvodnju. Naši kamioni su zaista u potpunosti proizvedeni u Francuskoj, u našim fabrikama u Blenvil sir Ornu, Burg an Bresu i Lionu."

KONTAKTI U KOMPANIJI RENAULT TRUCKS:

Aleksandra Marković-Trajkovski – Tel.: +381 (0)22 366 614– aleksandra.markovic-trajkovski@volvo.com Carine Barbet – tel: +33 (0)4 26 83 11 40 – carine.barbet@renault-trucks.com Séveryne Molard – tel: +33 (0)4 81 93 09 52 – severyne.molard@renault-trucks.com O kompaniji Renault Trucks: Brend Renault Trucks komercijalnih vozila je aktivan u više od 100 država. Renault Trucks vozila proizvode se u Francuskoj, u Blenvile sir Ornu (Kalvados), Burg an Bresu (En), Lionu (Rona) i Limožu (Gornji Vijen).

Renault Trucks je 2014. godine dobio sertifikat "Garantovano proizvedeno u Francuskoj" za svoja vozila Renault Trucks T, C, K, D i D Wide.

Renault Trucks se pridružio Grupaciji Volvo 2001. Godine. Grupacija Volvo je jedan od vodećih svetskih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i pogonskih i vučnih sistema za primenu u pomorskoj i drugim industrijama. Grupacija Volvo ima oko 110.000 radnika, proizvodne pogone u 18 zemalja, a svoje proizvode plasira na više od 190 tržišta. U 2013. godini, ukupna prodaja Grupacije Volvo dostigla je 270 milijardi švedskih kruna.

http://corporate.renault-trucks.com

KONTAKTI U KOMPANIJI NORBERT DENTRESSANGLE:

Viši potpredsednik za komunikacije Thierry LEDUC Tel: +33 4 72 83 66 00 Email: thierry.leduc@norbert-dentressangle.com Korporativni poslovi Clémence CHOUTET Tel: +33 4 72 83 65 94 Email: clemence.choutet@norbert-dentressangle.com O kompaniji Norbert Dentressangle:kompaniji Norbert Dentressangle

Kompanija Norbert Dentressangle sa svojih 43.200 radnika posluje na međunarodnom tržištu, bavi se logistikom, drumskim transportom, vazdušnim i pomorskim prevozom i prisutna je u 25 zemalja. Na dan 31. decembra 2013. godine promet kompanije je iznosio 4 milijarde evra, uključujući 60% prometa generisanog van područja Francuske. Kompanija Norbert Dentressangle razvija rešenja sa veoma visokom dodatnom vrednošću u okviru tri sektora u kojima je aktivna na evropskom, američkom, afričkom i azijskom kontinentu, postavljajući održivi razvoj u centar svog poslovanja. Kompanija Norbert Dentressangle na listi je berzanskih indeksa CAC Small i CAC All Tradable, njom rukovodi Upravni odbor kojim predsedava Erve Monžoten /Hervé Montjotin/.

Euronext Paris (category B) / Euronext London, Code GND – Isin FR0000052870

www.norbert-dentressangle.com

Set canonical URL
Off