VESTI

NAJNOVIJE INFORMACIJE RENAULT TRUCKS-A NA SALONU INTERMAT U VEZI SA VOZILIMA GRAĐEVINSKOG SEKTORA

3min
NAJNOVIJE INFORMACIJE RENAULT TRUCKS-A NA SALONU INTERMAT U VEZI SA VOZILIMA GRAĐEVINSKOG SEKTORA

Renault Trucks će predstaviti novitete u vezi sa vozilima građevinskog sektora na salonu Intermat u Parizu (Paris-Nord Villepinte), od 20. do 25. aprila 2015. godine. Na štandu Renault Trucks-a (Hala 6, aleja C, Štand broj 083) ćemo vam između ostalog predstaviti Renault Trucks C XLOAD mešalicu za beton, C 8x4 Tridem i K Xtrem.

Na internacionalnom salonu materijala i tehničkih dostignuća iz oblasti građevinarstva, Intermat-u, koji se održava od 20. do 25. aprila 2015. u Parizu (Paris-Nord Villepinte), Renault Trucks će vam predstaviti širok opseg vozila građevinskog sektora klase C i K. Renault Trucks će omogućiti svojim klijentima da se upoznaju sa novim karakteristikama vozila Renault Trucks C i K, kao i servisnim ponudama koje ih prate. Zahvaljujući velikom broju verzija, kao i modularnom pristupu između ove dve klase, Renault Trucks može da pruži profesionalcima građevinskog sektora, bez obzira na njihovu delatnost, transportna rešenja velike izdržljivosti i smanjenih troškova eksploataciije.

Renault Trucks će na svom štandu izložiti jedan C 8x4 XLOAD (opremljen strugom za beton). Model C XLOAD je bio objekat iscrpnih ispitivanja u cilju smanjenja težine bez opterećenja, kako bi se građevinskim radnicima omogućilo da natovare što veću količinu betona pri svakoj vožnji, a time i da povećaju produktivnost i rentabilnost.

Renault Trucks će takođe izložiti i C 8x4*4 Tridem. Zahvaljujući četvrtoj pogonskoj osovini, radijus okretanja vozila je smanjen na svega 90 cm, čime se značajno poboljšava manevarska sposobnost vozila. Ovo vozilo se takođe preporučuje i za karoserije koje imaju povećano opterećenje na zadnjem kraju vozila, kao što su na primer platforma sa dizalicom, sanduk koji se skida, pokretni krak ili industrijski usisivač.

Za rad u kamenolomima, klijentima će biti predstavljen K 8x4 Xtrem. Njega karakterišu pojačana šasije i novi pojačani automatski menjač Optidriver Xtrem, prilagođen ovim veoma zahtevnim uslovima. K Xtrem ima gume dimenzija 24 inča, koje su dozvoljene i za vožnju na putevima. Renault Trucks je prvi u Evropi počeo da koristi ove gume na standardnim kamionima. Zahvaljujući njima, vozila klase K imaju povećavani kapacitet opterećenja i povećano odstojanje od tla, kao i povećani uzlazni i silazni ugao.

Pored pomenutih, na štandu će takođe biti izloženo i vozilo Renault Trucks C 6x4 OptiTrack. OptiTrack, pomoću dva hidraulična motora postavljena na glavčinama prednjih točkova, privremeno omogućuje poboljšano prianjanje vozila. Ovaj sistem omogućuje kreiranje privremene integralne vuče po potrebi, čime se postižu i sve negativne karakteristike klasičnog vozila čiji su svi točkovi pogonski, u pogledu potrošnje goriva, visine tereta, troškova održavanja i prekomerne težine.

Takođe će biti izloženo i vozilo C Cab 2,3 m 6x4, prilagođeno potrebama šofera koji vrše mnogobrojne isporuke materijala u gradskoj i prigradskoj sredini. Ovo vozilo je serijski opremljeno automatskim menjačem Optidriver. Smanjena širina i visina njegove kabine pružaju vozaču veliku manevarsku sposobnost i pojednostavljuju brojne ulaske i izlaske iz kabine.

Konačno, pošto je tokom 2013. i 2014. godine naša celokupna nova klasa vozila zastupljena širom Evrope, Renault Trucks predstavlja svoje nove kamione i na Srednjem Istoku i u Africi, čime potvrđuje svoje prisustvo širom sveta. Renault Trucks će vam na salonu Intermat predstaviti vozilo klase K u konfiguraciji vučnog vozila 6x4.

Renault Trucks će izložiti svoja vozila na salonu Intermat koji se održava od 20. do 25. aprila 2015. (Hala 6, aleja C, štand 083).

Na štandovima naših partnera autolimara, klijenti će imati prilike da se upoznaju i sa vozilima građevinskog sektora klase C i K koje proizvodi Renault Trucks.

Set canonical URL
Off