VESTI

OPTIDRIVER XTREM: MENJAČ ZA ZAHTEVNE ZADATKE U VOZILIMA RENAULT TRUCKS K

1min
OPTIDRIVER XTREM: MENJAČ ZA ZAHTEVNE ZADATKE U VOZILIMA RENAULT TRUCKS K

Automatizovani ručni menjač Optidriver Xtrem sada može da se ugradi u vozila iz serije Renault Trucks K. Opremljen je prenosnim odnosom koji je posebno prilagođen za teške zadatke i kapacitet vučne snage do 120 tona bez obzira na uslove, zbog čega se Optidriver Xtrem naročito preporučuje za transport teškog tereta na rudničkim kopovima i u kamenolomima, kao i za obavljanje zemljanih radova.

Budući da su vozila iz serije Renault Trucks K postavila nove standarde vučne snage, izdržljivosti i savladavanja prepreka, ona u potpunosti mogu da zadovolje potrebe kupaca koji svoju delatnost obavljaju na terenima punim izazova. Sa željom da u još većoj meri ispuni zahteve sa kojima se kupci susreću, kao što su prevoz teškog tereta na rudničkim kopovima i u kamenolomima, Renault Trucks je u vozila iz serije K ugradio menjač Optidriver Xtrem.

Menjač je izuzetno robustan, ima ulazno vratilo sa šest ozubljenih delova umesto četiri, kao i termički obrađene zupčanike specijalnih dimenzija, konstruisane da povećaju ukupnu snagu sklopa menjača. Osim toga, menjač ima vučnu snagu do 120 t i poseban program upravljanja promenom stepena prenosa koji se stalno usklađuje sa podacima o opterećenju vozila koje beleži senzor, tako da se odnosi između stepena prenosa savršeno prilagođavaju svakoj situaciji. Kupcima koji poslovne zadatke obavljaju u teškim radnim uslovima, Renault Trucks nudi mogućnost da uživaju u prednostima automatizovanog ručnog menjača, kao što su komforna vožnja i manja potrošnja goriva. Pored toga, menjač Optidriver Xtrem poboljšava pokretljivost vozila, tako da je kretanje po gradilištu bezbednije.

Novi standardi po pitanju izdržljivosti vozila iz serije K i menjač Optidriver Xtrem omogućili su kompaniji Renault Trucks da ponudi efikasna rešenja za najzahtevnije zadatke.

Set canonical URL
Off