VESTI

RENAULT TRUCKS MASTER SA JPM KIPER NADGRADNJOM U PONUDI PO SISTEMU „SPREMAN ZA VOŽNJU“

1min
RENAULT TRUCKS MASTER SA JPM KIPER NADGRADNJOM U PONUDI PO SISTEMU „SPREMAN ZA VOŽNJU“

Renault Trucks Francuska proširuje svoju seriju lakih komercijalnih vozila novom  nadgradnjom - modelom Renault Master JPM kiper, spremnim za vožnju. Samo za ovo Renault Trucks vozilo, JPM kiper se montira već na proizvodnoj liniji, čime se skraćuje vreme isporuke.

Kupcima lakih komercijalnih vozila Renault Trucks Francuska nudi Renault Master JPM kiper po principu spreman za vožnju, sa nadgradnjom montiranom na proizvodnoj liniji. Nova ponuda skraćuje rokove isporuke i pojednostavljuje administrativne procedure za kupce.

Na raspolaganju je pet JPM karoserija za Renault Master, a kupci mogu da izberu kipersku karoseriju od čelika ili od aluminijuma koja može biti dopunjena čeličnim ili aluminijumskim sandukom. Sve karoserije imaju trogodišnju garanciju a, kao deo standardne opreme, ugrađeni su konektor sa 13 pinova za priključivanje elektro sistema prikolice, nosač za merdevine, dve kutije za alat i PVC štitnici za nosač merdevina i za ivice kipera. Karoserije su kompatibilne sa svim Renault Trucks Master verzijama, kako za konfiguracije sa dnevnom, tako i za one sa duplom kabinom.

Renault Master je dostupan u verzijama od 2,8 do 4,5 t i ima različita tehnološka unapređenja koja korisnicima omogućavaju da optimizuju potrošnju goriva. Na primer, motor ima biturbo tehnologiju i ekološki režim rada Eco-Mode (na motorima od 135 i 165 KS), kao i sistem Stop & Start koji automatski stavlja motor u stanje mirovanja kada se vozilo zaustavi na semaforu. Renault Master ima motor Euro 5 b+ od 2,3 litra i nudi širok spektar izlazne snage: pet kategorija snage motora (od 110 do 165 KS) za vozila sa ručnim menjačem i dve kategorije snage motora (125 i 150 KS) za vozila sa automatskim menjačem.

Renault Master JPM kiper se prodaje samo u Francuskoj, a kupcima su na raspolaganju stručne usluge Renault Trucks postprodajne mreže. Mreža ovlašćenih centara Fast & Pro klijentima nudi poseban prostor namenjen za pregled lakih komercijalnih vozila, smanjen zastoj vozila i kontrolisane troškove servisiranja.

Set canonical URL
Off