VESTI

UPRAVLJAJTE KAMIONOM UZ POMOĆ RENAULT TRUCKS APLIKACIJE TRUCKSIMULATOR

2min
UPRAVLJAJTE KAMIONOM UZ POMOĆ RENAULT TRUCKS APLIKACIJE TRUCKSIMULATOR

Zabavna aplikacija kompanije Renault Trucks posvećena kamionima sada je dostupna široj javnosti. TruckSimulator by Renault Trucks je igrica za simulaciju vožnje u kojoj igrač koristi vozilo u realnim situacijama. Prvi put se pojavljuje aplikacija koja simulira upravljanje kamionima Renault Trucks T, C, K i D na gradilištu, u gradskim uslovima, ali i na otvorenom putu. Aplikacija može besplatno da se preuzme sa digitalnih platformi App Store i Google Play.

Renault Trucks široj javnosti nudi priliku da otkrije kako izgleda voziti kamion i upravljati jednim od vozila iz nove serije. Igrači mogu da izaberu da li će upravljati kamionom za dugolinijski transport ili onim koji se koristi za radove na gradilištu, ili, pak, kamionom za distribuciju robe po gradu. Svi kamioni pripadaju novoj seriji Renault Trucks Euro VI vozila. "Kreiranjem aplikacije TruckSimulator, Renault Trucks predstavlja široj javnosti veliki broj realnih situacija koje su nalik onima u kojima vozači mogu da se nađu tokom svoje karijere", objašnjava Frenk Nale /Franck Nallet/, zadužen za digitalne komunikacije u kompaniji Renault Trucks. "U ovoj aplikaciji, vozila Renault Trucks T, C, K i D smeštena su u realan kontekst i omogućeno je svakome da, na zabavan način, upozna naš novi Euro VI asortiman." Igrači, pre svega, biraju okruženje u kojem će upravljati vozilom, čime određuju i vrstu zadataka koje moraju da izvrše. Ako izaberu zadatak na dugolinijskoj vožnji, njihov cilj će biti da putovanje obave što je moguće brže, a da pri tom potroše što manje goriva, budući da je to u skladu sa prioritetima prevoznika, jer je gorivo jedan od glavnih generatora troškova. Igrači koji se odluče da upravljaju kamionom namenjenim za teške radove u građevinarstvu i na gradilištu, dobiće zadatak da tokom cele vožnje sačuvaju sav utovareni teret.

Konačno, ako izaberu distribucija robe, zadatak će biti da pakete isporuče prema zonama za dostavu, a da istovremeno poštuju restrikcije vezane za isporuke u gradskoj zoni, posebno one koja se odnose na ograničenje brzine. Ovaj simulator vožnje nudi brojne opcije, kao što je mogućnost da se određivanjem boje personalizuje vozilo ili mogućnost da se igrači nadmeću između sebe uz pomoć funkcije za "rangiranje", ili da pozovu prijatelje sa Facebooka da učestvuju.

Igra simulacije može besplatno da se preuzme sa platformi: App Store (za iPhone i iPad) Google Play (za pametne telefone i tablete).

Igrica TruckSimulator by Renault Trucks je dvanaesta po redu aplikacija koju je kreirala kompanija Renault Trucks uz već postojeće:

  • The Range (besplatna): upoznavanje sa novom Renault Trucks Euro VI serijom na veoma jednostavan način
  • Cost Saver (besplatna): smanjuje ukupne troškove korišćenja vozila, uzimajući u obzir okolnosti i potrebe svakog prevoznika ponaosob.
  • EcoCalculator (besplatna): kalkulator za procenu uticaja Renault Trucks vozila ili voznog parka na životnu sredinu i finansijske dobiti koju donosi manja potrošnja goriva
  • Truck Fuel Eco Driving (besplatna): igrica za uvežbavanje ekonomične vožnje
  • NavTruck (plaća se): GPS aplikacija za teške kamione daje direktna uputstva i savete za smanjenje potrošnje goriva
  • Time Book (besplatna): dnevnik vožnje za XXI vek, služi za kontrolu vremenskog perioda provedenog u vožnji i u odmaranju.
  • DeliverEye (besplatna): u slučaju kašnjenja ili oštećenja robe, aplikacija pruža korisnicima mogućnost da pošalju fotografiju sa datumom, vremenom i mestom na kome je napravljena
  • Renault Trucks Network (besplatna): pronalaženje svih prodajnih i servisnih centara samo jednim klikom
  • Selected for you (besplatna): pronalaženje i prosleđivanje najkorisnijih aplikacija sa linka https://mobile.renault-trucks.com/SelectedForYou u roku od nekoliko sekundi (sa mobilnog telefona)
  • Renault Trucks Racing (besplatna): simulacija trke kamiona, dostupna i u visokoj definiciji za iPad
  • Truckers Gallery (besplatna): galerija fotografija na kojoj možete da podelite svoju strast prema kamionima, sadrži fotografije vozila iz celog sveta.
Set canonical URL
Off